TREZOR fegyverszekrények – Mit érdemes tudni róluk?

Az egyik legfontosabb szempont a lőterünkön a fegyverek biztonságos tárolása. A WBSC-nél minden jelen lévő fegyvert a Trezor Kft. fegyverszekrényeinkben tárolunk. Ezek a modern és strapabíró szekrények nem csupán megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak, de lehetővé teszik számunkra, hogy gondoskodjunk a látogatók és a személyzet biztonságáról egyaránt.

Trezor Kft. által forgalmazott Diana fegyverszekrények

Tudjuk, hogy a látogatók gyakran felteszik a kérdést, hogy hogyan történik a fegyverek tárolása és milyen biztonsági intézkedéseket alkalmazunk ezen a téren. Ha Ön is ilyen kérdésekkel rendelkezik, javasoljuk, hogy látogasson el a Trezor.hu oldal Kérdések és Válaszok részére. Ott részletesen kifejtik a fegyverek tárolásának folyamatát és az alkalmazott biztonsági intézkedéseket. Kattintson ide, hogy többet megtudjon: Kérdések és Válaszok.

Ha a saját otthonában is biztonságosan szeretné tárolni fegyvereit, akkor javasoljuk, hogy keresse fel a Weigl Vadászbolt oldalát, ahol széles választékban elérhetőek a Trezor által forgalmazott fegyverszekrények.

Szólj hozzá!

HÍVJON MINKET MA!

+36 23 457 161

Hívjon minket még ma, vagy foglaljon online, hogy biztosítsa helyét! Barátságos ügyfélszolgálati csapatunk készséggel válaszol minden kérdésre és segít az időpontfoglalásban. Válassza a telefonos foglalást, vagy használja a kényelmes online foglalási rendszerünket.

Ne várjon, foglaljon időpontot most!