Szolgáltatások

Fedezze fel szolgáltatásaink széles skáláját! Mi nem csak a pályát adjuk! Az oktatástól kezdve a fegyverjavításig tapasztalt csapatunk készen áll arra, hogy segítsen.

TÖBB MINT LŐTÉR

RENDEZVÉNYEK

A WBSC vállalja csapatépítő tréningek, céges- illetve baráti rendezvények megszervezését, akár a komplexum kizárólagos használatával is!

MUTASS TÖBBET

Egyesület

Csatlakozz WB Lövész SE lövészklubunkhoz hogy részese legyél a sportlövészet szerelmeseinek szenvedélyes közösségének!

HAMAROSAN

FEGYVER + LŐSZER

A puskáktól a kézifegyverekig, a vadászpuskáktól a versenylőszerekig minden megtalálható nálunk, ami az élvezetes lövészethez szükséges.

ÁRAKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON

FEGYVERES TESTÜLETEKNEK

A lőmozit speciálisan erre a célra készített filmjei alkalmassá teszik rendvédelmi szervezetek, őrszolgálatok, fegyveres szolgáltatók szituációs lövészetére.

VERSENYEK

Vegyen részt izgalmas versenyeinken! Versenyezz a közösség legjobb lövőivel, és nézd meg, hol állsz a legjobbak között. Nézd meg versenyoldalunkat, és kezdj el készülni a következő versenyedre!

HAMAROSAN

KÁVÉZÓ

Pihenjen és töltődjön fel a helyszíni kávézónkban a lövészet után. Fogyasszon el egy csésze finom kávét vagy teát, és csevegjen ismerőseivel barátságos és kényelmes légkörben.

ÁRAK MEGTEKINTÉSE

FEGYVERJAVÍTÓ MŰHELY

Fegyverjavító műhelyünk professzionális szolgáltatást kínál minden típusú lőfegyverhez. Legyen szó rutin karbantartásról, nagyobb javításokról vagy egyedi módosításokról…

HÍVJON MINKET MA!

+36 23 457 161

Hívjon minket még ma, vagy foglaljon online, hogy biztosítsa helyét! Barátságos ügyfélszolgálati csapatunk készséggel válaszol minden kérdésre és segít az időpontfoglalásban. Válassza a telefonos foglalást, vagy használja a kényelmes online foglalási rendszerünket.

Ne várjon, foglaljon időpontot most!