Rólunk

Létesítményeink egyedülálló és magával ragadó lövészélményt nyújtanak, a legmodernebb felszereléseket és innovatív képzési programokat ötvözve.

ÜDVÖZLI A WBSC

A létesítmény, amely több mint lőtér…

A WB Shooting Center Magyarország legmodernebb golyós lőfegyverekre szakosodott lőtere.

Azzal a céllal hozták létre Weigl Árpád és Barla Szabó Attila
– a Weigl Vadászbolt tulajdonosai -, hogy a vadászoknak, sportlövőknek, fegyveres szolgálatok tagjainak, a lövészet iránt érdeklődőknek igényes környezetben, kiegészítő szolgáltatásokkal gyakorlási-, oktatási és találkozási lehetőséget biztosítsanak.

Fegyverjavító műhely, vadászbolt és kávézó is csatlakozik a teljeskörű kiszolgálás érdekében.

Vendégeinket tapasztalt lövészetvezetők felügyelik és segítik a gyakorlás alatt.

KEZDŐKNEK ÉS PROFIKNAK

Nálunk mindenki megtalálja, amit keres…

A komplexumban megtalálható az ország első lőmozija, egy 25 méteres 6 lőállásos pisztoly pálya és egy 100 méteres két lőállásos puska belövő pálya.

Mindegyik lőpálya zárt térben van, ezáltal lehetővé téve a négy évszakos folyamatos használatot. A földalatti lőpályákon nagy teljesítményű légtechnika biztosítja a vendégeink és a kollégáink egészségének a megőrzését.

Tekintse meg lőpályáinkat

Pisztoly lőpálya

25 méteres pisztoly pályánkon 6 lőállás található. Mobil golyófogókkal 25 méternél közelebbi távolságra is tudunk célokat elhelyezni. Biztonságos és kényelmes környezet minden képzettségi szint lövőinek.

lőmozi

Lépjen be a lövészélmények új világába. Merüljön el a valósághű audio- és vizuális szimulációkban, miközben csiszolja lövészeti képességeit, legyen akár kezdő, vagy tapasztalt lövész.

100 M belÖvő

A 100 méteres belövő pálya két lövész együttes gyakorlását is lehetővé teszi. A kényelmes használatot kamerákkal megfigyelt, automata lőlapcserélő berendezés biztosítja. A lőlapok igény estén kinyomtathatóak.

MIvel szolgálhatunk még?

Tekintse meg egyéb szolgáltatásainkat is!

Fedezze fel szolgáltatásaink teljes skáláját! Mi nem csak a pályát kínáljuk! Az oktatástól kezdve a fegyverjavításig tapasztalt csapatunk készen áll arra, hogy segítsen.

Tudjon meg többet arról, hogyan tudjuk kielégíteni igényeit és felülmúlni elvárásait a „Szolgáltatások” oldalon.

Oktatás

Versenyek

Rendezvényszervezés

Fegyverjavító műhely

HÍVJON MINKET MA!

+36 23 457 161

Hívjon minket még ma, vagy foglaljon online, hogy biztosítsa helyét! Barátságos ügyfélszolgálati csapatunk készséggel válaszol minden kérdésre és segít az időpontfoglalásban. Válassza a telefonos foglalást, vagy használja a kényelmes online foglalási rendszerünket.

Ne várjon, foglaljon időpontot most!