rendezvény teszt

Rendezvényszervezés

ELÉG VOLT AZ UNALMAS CÉGES BULIKBÓL?

BÉRELJ KI EGY EGÉSZ LÖVÉSZETI KOMPLEXUMOT TELJES ELLÁTÁSSAL!

Lőterünket teljes egészében, vagy akár részben is kibérelheti! Ideális választás céges rendezvények, vagy nagyobb baráti összejövetelek lebonyolítására, hiszen a lőpályákon túl számos közösségi térrel tudunk szolgálni, illetve catering szolgáltatással is tudunk készülni igény esetén, egészen legfeljebb 50 főig! Egyedi árajánlatért írjon emailt, vagy keressen minket telefonon!

MIÉRT TARTSD NÁLUNK A RENDEZVÉNYED?

A WBSC-NÉL TELJES AZ ELLÁTÁS
Catering
Lőterünkön állandó jelleggel kávézó üzemel, de ezen felül igény esetén catering szolgáltatással is tudunk készülni!
Közösségi terek
Szivarszoba, tárgyaló, egyéb közösségi terek. Tartsa nálunk évértékelőjét, majd vigye le lőni alkalmazottait! Nálunk nem csak a lövészet top kategóriás!
3 különböző lőpálya
Pisztoly, 100 méteres lőpálya és lőmozi. Bérelje ki mindet, vagy amire csak szüksége van! Amíg az egyik csapat lő, addig fent a másik jóízűen étkezhet és társaloghat!
lézeres lövészet
Sose lőtt még fegyverrel? Esetleg fél is tőle? A lézeres adapter segítségével bárki lőhet hangos zajok, vagy a fegyver visszarúgása nélkül!

HÍVJON MINKET MA!

+36 23 457 161

Hívjon minket még ma, vagy foglaljon online, hogy biztosítsa helyét! Barátságos ügyfélszolgálati csapatunk készséggel válaszol minden kérdésre és segít az időpontfoglalásban. Válassza a telefonos foglalást, vagy használja a kényelmes online foglalási rendszerünket.

Ne várjon, foglaljon időpontot most!