Pisztoly lőpálya foglalás

Magas színvonalú, beltéri pisztoly lőpálya, 6 fő befogadására alkalmas. Tapasztaltak és kezdők is használhatják biztonságos, zárt környezetben egész évben.

WBSC: PISZTOLY LŐPÁLYA

25 méter | 6 lőállás | Beltéri pálya

AZ ÖRÖK KLASSZIKUS

Bemutatjuk a tökéletes lövészeti élményt a fegyverrajongók számára – egy 25 méteres beltéri pisztoly lőteret! A pályán 6 db mobil lőállás található, egyszerre 6 fő folytathat lövészetet, összemérheti tudását barátaival, családjával, mindeközben privát és biztonságos környezetben csiszolhatja készségeit és tökéletesítheti célzását. Akár tapasztalt -, akár kezdő lövész, ez a lőpálya mindenki számára megfelelő, és egész évben használható.

A célok lőállásokhoz viszonyított távolsága a lövészet vezető engedélyével, egységesen módosítható (5-25 méter között).

  • A maroklőfegyvereket, tárakat(lőszert) elővenni kizárólag a lőállásban szabad.
  • A lőállások változtatása kizárólag a lövészetvezető engedélyével szabad.
  • A találatok ellenőrzése kizárólag a lövészetvezető engedélye utána lehet.
  • A pályán 0.22-9 mm-es lőfegyverek használhatóak.

FONTOS TUDNIVALÓK

Fegyver + lőszer nincs az árban!

Fegyver és lőszer bérlésére a helyszínen van lehetősége és fizetni is ott tud.

Érkezzen a foglalás előtt 15 perccel!

Ha korábban érkezik, akkor nem a foglalásából fog elveszni az idő a fegyver és szcenárió kiválasztásával.

Nem elég a 30 perc?

Online akár 2 órát is foglalhat! Ennél hosszabb igény esetén kérjük telefonon érdeklődjön! Természetesen a lőtéren is igényelhet extra időt kapacitás függvényében!

Megoszthat több személy egy lőállást?

Biztonsági előírások miatt ezen a lőpályán egy lőállásnal csak 1 ember tartózkodhat. De lehetősége van egyszerre akár 6-ot is foglalni!

NINCS ROSSZ IDŐ, CSAK ROSSZ FELSZERELÉS

Mondjon búcsút a szabadtéri lőterekre járó kellemetlenségeknek rossz időjárás esetén. Beltéri lőterünk ellenőrzött környezetet biztosít Önnek a lövészet gyakorlásához és fejlesztéséhez. A biztonságos és védett környezet mindemellett nyugalmat is biztosít, így a célpontra koncentrálhat, és tökéletesítheti a formáját.

Szóval mire vár még? Foglaljon időpontot még ma a pisztoly lőpályára, és tapasztalja meg a lövészet izgalmát, mint még soha! Akár kezdő, akár szakértő, biztosan jól fogja érezni magát, és minden egyes lövéssel fejlesztheti a képességeit.

EGYÉNI RENDEZVÉNYEK

Amennyiben Ön rendvédelmi- vagy örző-védő szervezetek képzését szeretné nálunk tartani, vagy talán egyéni céges rendezvényre bérelné ki a lőteret keressen bennünket a +36 23 457 161 telefonszámon, ahol igyekszünk az igényei alapján egyéni ajánlatot adni Önnek!

Szolgáltatásaink teljes listáját itt találja!

SZABÁLYZAT

– A lefoglalt időpont előtt 10-15 perccel kérjük vendégeinket, hogy érkezzenek meg a szükséges adminisztráció elvégzése céljából.

– A foglalás időpontja előtt 48 órával a foglalás még módosítható egy másik időpontra. Meg nem jelenés esetén a pályabérlet ára nem kerül visszatérítésre, illetve a következő foglalásnál megtérítendő!

– Késés esetén, amennyiben nincs foglalás a következő terminusra, lehetőség van a foglalás csúsztatására és a lövészet végrehajtására. Amennyiben foglalt a következő időablak, a lövészetet be kell fejezni az előre tervezett időpontban függetlenül attól, hogy mennyi időt töltött a lövész a pályán.

– A pálya bérleti idejébe beletartozik a pálya elfoglalása, lövészetre való felkészülés és annak befejezése is (fegyverek ki- és becsomagolása).

– A lövészetvezetők a recepció melletti pihenő részben fogadják a vendégeket, innen kísérik le a lőpályákra és ide is kísérik vissza, a lövészetet követően. Az alagsori részben (lőterek) vendégek egyedül nem tartózkodhatnak! Ezt kártyás beléptető rendszer is biztosítja.

– A lőtér teljes területén, a fegyvert (fegyvereket), lőszert zárt tokban ürítve lehet szállítani.

– A lőtéren a lőszektorokat csak lövészet vezető kíséretében (jelenlétében) lehet elfoglalni, használni és elhagyni. A fegyvert csak a lövészet megkezdése előtt szabad kivenni a tokból, a szektorban, a lövészetet megkezdeni is csak a lövészet vezető engedélyével szabad (a töltést is ideértve).

– A szektorokban a fegyvernek töltés-ürítés, illetve lövészet során mindig a lőirányba kell hogy mutasson. A szektorokban a biztonsági lőirányok; padló és a lövedék fogó vízszintes vonala, plafon és a lövedék fogó vízszintes vonala valamint a falak és a lövedékfogó függőleges vonala.

– A lövészet befejezése után az ürített állapotot a lövészetvezető ellenőrzi.

– A lövészet során egyéni védőfelszerelés (hallásvédő, lövésszemüveg) használata kötelező.

– A lőszektorokban csak a Lőtérszabályzatban engedélyezett kategóriájú és űrméretű fegyverek és lőszerek használhatóak.

– A padlóba-, falba-, illetve mennyezetbe leadott lövések által okozott károk javítási költségét a lövésznek meg kell térítenie!

– A lőtéren fegyver bérelhető, lőszer (bizonyos kaliberekben és típusokban) vásárolható.

– A lőtér területén kamerarendszer működik.

– A lőteret alkohol és más tudatmódosító szerek hatása alatt álló személy nem látogathatja.

– A lőtér egész területén tilos a dohányzás!

A lőtér hivatalos szabályzata ezen a linken letölthető.

PISZTOLY LŐPÁLYA:

4 000 Ft /fő / 30 perc

(Fegyvert és lőszert az ár nem tartalmaz)

Távolság:

5 - 25 m között

Kapacitás:

6 lőállás

Fegyver

Saját / Bérelt

Kaliber:

0.22 - 9 mm

HÍVJON MINKET MA!

+36 23 457 161

Hívjon minket még ma, vagy foglaljon online, hogy biztosítsa helyét! Barátságos ügyfélszolgálati csapatunk készséggel válaszol minden kérdésre és segít az időpontfoglalásban. Válassza a telefonos foglalást, vagy használja a kényelmes online foglalási rendszerünket.

Ne várjon, foglaljon időpontot most!