Lőmozi Foglalás

Foglalja le nálunk a lőmozi élményét! Élvezze a legmodernebb technológiát és az izgalmas szimulációkat biztonságos és ellenőrzött környezetben beltéri lőterünkön.

A WBSC BEMUTATJA: LŐMOZI

25 méter | Választható szcenáriók | Éles lőfegyver / Lézeres adapter

A BELTÉRI LÖVÉSZET JÖVŐJE

Mi az a lőmozi?

A lőmoziban a saját fegyvereddel, éles lőszerrel tehetsz lövéseket valódi vadászjelenetekre! Mintha egy vaddisznóhajtáson, vagy Afrikában lennél, de lehetőség van szórakoztató / videójáték jelenetek vetítésére is!

A lövészetvezető a vendég(ek) igényeinek megfelelő filmet vetít a vászonra. A rendszer a lövést követően kimerevíti a képet és mutatja a találat helyét. Ezt követően folytatódik a film.

Maximum .416 kaliberig lehet fegyvereket használni.

Kezdőknek és profiknak egyaránt!

A lőmoziban habár a saját éles lőfegyvereddel is lőhetsz, ugyanakkor lehetőség van lézeres adapterrel is valódi jelenetekre lőni, ezért ideális baráti / céges rendezvények lebonyolítására, hiszen mindenki tapasztalatától független ki tudja próbálni!

Akár 7 600 Ft / fő!

A lőmozi bérlése a résztvevők számától függetlenül 38 000 Ft / 30 perc (akár 7 600 ft / fő!). A pálya maximális kapacitása 5 fő és érdemes is ennyien jönni, hiszen nem csak a költség oszlik jobban szét a résztvevők között, de a csőnek is hülnie kell…

Annak érdekében, hogy a várakozási idő a lehető legrövidebb legyen rendelkezünk csőhűtőkkel is!

FONTOS TUDNIVALÓK

Fegyver + lőszer nincs az árban!

Fegyver és lőszer bérlésére a helyszínen van lehetősége és fizetni is ott tud.

Érkezzen a foglalás előtt 15 perccel!

Ha korábban érkezik, akkor nem a foglalásából fog elveszni az idő a fegyver és szcenárió kiválasztásával.

Nem elég a 30 perc?

Online akár 2 órát is foglalhat! Ennél hosszabb igény esetén kérjük telefonon érdeklődjön! Természetesen a lőtéren is igényelhet extra időt kapacitás függvényében!

Maximum 5 lövész és 1 kísérő

Célszerű több főnek igénybe venni, illetve több fegyvert használni a csövek melegedése miatt. Rendelkezünk csőhűtővel, amellyel a várakozási idő lerövidíthető.

ITT MINDENKI MEGTALÁLJA, AMIT KERES

A lőmozi egyik legnagyobb előnye, hogy valósághű lövési élményt nyújt. Mozgó célon gyakorolhat, és valós vadászati szituációkat szimulálhat, így ideális választás azon vadászok számára, akik fel akarnak készülni a következő vadászatra.

A rendvédelmi szervek számára a lőmozi kiváló lehetőséget kínál a lövészet és a taktikai készségek fejlesztésére. A lőmozi biztonságos és ellenőrzött környezetet biztosít a fegyverhasználatot igénylő éles szituációk előidézéséhez, akár egyedi igények alapján leforgatott filmekkel is!

Bárkinek, aki pedig egy szórakoztató, akciódús napot szeretne eltölteni, a lőmozi izgalmas és élvezetes módja annak, hogy megtapasztalja a lövészet izgalmát. Akár adrenalinfüggő vagy, akár egyszerűen csak egy új és izgalmas hobbit keresel, a lőmozi mindent kínál, amire szükséged van ahhoz, hogy jól érezd magad.

Szóval mire vár még? Foglaljon időpontot még ma a lőmoziba, és tapasztalja meg a lövészet izgalmát, mint még soha! Akár kezdő, akár szakértő, biztosan jól fogja érezni magát, és minden egyes lövéssel fejlesztheti a képességeit.

EGYÉNI RENDEZVÉNYEK

Amennyiben Ön rendvédelmi- vagy örző-védő szervezetek képzését szeretné nálunk tartani, vagy talán egyéni céges rendezvényre bérelné ki a lőteret keressen bennünket a +36 23 457 161 Telefonszámon, ahol igyekszünk az igényei alapján egyéni ajánlatot adni Önnek!

Szolgáltatásaink teljes listáját itt találja!

SZABÁLYZAT

– A lefoglalt időpont előtt 10-15 perccel kérjük vendégeinket, hogy érkezzenek meg a szükséges adminisztráció elvégzése céljából.

– A foglalás időpontja előtt 48 órával a foglalás még módosítható egy másik időpontra. Meg nem jelenés esetén a pályabérlet ára nem kerül visszatérítésre, illetve a következő foglalásnál megtérítendő!

– Késés esetén, amennyiben nincs foglalás a következő terminusra, lehetőség van a foglalás csúsztatására és a lövészet végrehajtására. Amennyiben foglalt a következő időablak, a lövészetet be kell fejezni az előre tervezett időpontban függetlenül attól, hogy mennyi időt töltött a lövész a pályán.

– A pálya bérleti idejébe beletartozik a pálya elfoglalása, lövészetre való felkészülés és annak befejezése is (fegyverek ki- és becsomagolása).

– A lövészetvezetők a recepció melletti pihenő részben fogadják a vendégeket, innen kísérik le a lőpályákra és ide is kísérik vissza, a lövészetet követően. Az alagsori részben (lőterek) vendégek egyedül nem tartózkodhatnak! Ezt kártyás beléptető rendszer is biztosítja.

– A lőtér teljes területén, a fegyvert (fegyvereket), lőszert zárt tokban ürítve lehet szállítani.

– A lőtéren a lőszektorokat csak lövészet vezető kíséretében (jelenlétében) lehet elfoglalni, használni és elhagyni. A fegyvert csak a lövészet megkezdése előtt szabad kivenni a tokból, a szektorban, a lövészetet megkezdeni is csak a lövészet vezető engedélyével szabad (a töltést is ideértve).

– A szektorokban a fegyvernek töltés-ürítés, illetve lövészet során mindig a lőirányba kell hogy mutasson. A szektorokban a biztonsági lőirányok; padló és a lövedék fogó vízszintes vonala, plafon és a lövedék fogó vízszintes vonala valamint a falak és a lövedékfogó függőleges vonala.

– A lövészet befejezése után az ürített állapotot a lövészetvezető ellenőrzi.

– A lövészet során egyéni védőfelszerelés (hallásvédő, lövésszemüveg) használata kötelező.

– A lőszektorokban csak a Lőtérszabályzatban engedélyezett kategóriájú és űrméretű fegyverek és lőszerek használhatóak.

– A padlóba-, falba-, illetve mennyezetbe leadott lövések által okozott károk javítási költségét a lövésznek meg kell térítenie!

– A lőtéren fegyver bérelhető, lőszer (bizonyos kaliberekben és típusokban) vásárolható.

– A lőtér területén kamerarendszer működik.

– A lőteret alkohol és más tudatmódosító szerek hatása alatt álló személy nem látogathatja.

– A lőtér egész területén tilos a dohányzás!

A lőtér hivatalos szabályzata ezen a linken letölthető.

LŐMOZI:

38 000 Ft / 30 perc

(Fegyvert és lőszert az ár nem tartalmaz)

Távolság:

25 méter

Kapacitás:

5 lövész + 1 kísérő

Fegyver:

Saját / Bérelt

Kaliber:

Max .416

HÍVJON MINKET MA!

+36 23 457 161

Hívjon minket még ma, vagy foglaljon online, hogy biztosítsa helyét! Barátságos ügyfélszolgálati csapatunk készséggel válaszol minden kérdésre és segít az időpontfoglalásban. Válassza a telefonos foglalást, vagy használja a kényelmes online foglalási rendszerünket.

Ne várjon, foglaljon időpontot most!