100 Méteres belövő foglalás

Maximális pontosságra tervezett 100 méter hosszú puska belövő automatikus lőlapcserélő rendszerrel. Családdal vagy barátokkal együtt élvezhető környezet készségek csiszolására és tökéletesítésére. Foglaljon időpontot még ma!

WBSC: 100 MÉTERES BELÖVŐ

100 méter | 2 lőállás | Automata lőlapcserélő

TÁVOLSÁG ÉS KÉNYELEM

A 100 méteres pályán 2 lőállás található, ezáltal egyszerre két fő is folytathat lövészetet. Az egyik belövő pad alkalmas balkezes lövészek számára is. A lőlapok automatikusan (egy gombnyomással) cserélhetőek. A találatokat a lőállások fölötti monitor képernyőjén lehet követni. A lőlap igény szerint kinyomtatható.

A pályán használható legnagyobb kaliber: .416.

Az érvényes Lőtérszabályzat alapján fegyvertartási engedéllyel rendelkező lövész önállóan is gyakorolhat. Abban az esetben azonban, ha 2 fő veszi igénybe a pályát egyidejűleg, lövészet vezető felügyeli a tevékenységet. Ebben az esetben egy fő kísérő tartózkodhat a pályán.

FONTOS TUDNIVALÓK

Fegyver + lőszer nincs az árban!

Fegyver és lőszer bérlésére a helyszínen van lehetősége és fizetni is ott tud.

Érkezzen a foglalás előtt 15 perccel!

Ha korábban érkezik, akkor nem a foglalásából fog elveszni az idő a fegyver és szcenárió kiválasztásával.

Nem elég a 30 perc?

Online akár 2 órát is foglalhat! Ennél hosszabb igény esetén kérjük telefonon érdeklődjön! Természetesen a lőtéren is igényelhet extra időt kapacitás függvényében!

Megoszthat több személy egy lőállást?

Biztonsági előírások miatt ezen a lőpályán egy lőállásnal csak 1 ember tartózkodhat. De lehetősége van egyszerre akár 2 lőállást is foglalnia egyszerre!

PRECÍZ FEGYVERBELÖVÉS

Mivel egyszerre legfeljebb 2 személy használhatja a lőpályát, így akár egy barátját vagy családtagját is magával hozhatja, és megoszthatja a lövészeti élményét. Akár a fegyverek precíz belövéséről, akár gyakorlásról van szó, a 100 méteres belövő tökéletes hely a készségek csiszolására és a célzás tökéletesítésére.

Ne elégedjen meg a silányabb lőtéri élményekkel. Emelje tudását a következő szintre, és tapasztalja meg, mekkora különbséget tud jelenteni a csúcskategóriás felszerelésünk! Foglalja le látogatását még ma, és élje át a 21. századi lőtér élményt!

Szóval mire vár még? Foglaljon időpontot még ma, és tapasztalja meg a lövészet izgalmát, mint még soha! Akár kezdő, akár szakértő, biztosan jól fogja érezni magát, és minden egyes lövéssel fejlesztheti a képességeit.

EGYÉNI RENDEZVÉNYEK

Amennyiben Ön rendvédelmi- vagy örző-védő szervezetek képzését szeretné nálunk tartani, vagy talán egyéni céges rendezvényre bérelné ki a lőteret keressen bennünket a +36 23 457 161 telefonszámon, ahol igyekszünk az igényei alapján egyéni ajánlatot adni Önnek!

Szolgáltatásaink teljes listáját itt találja!

SZABÁLYZAT

– A lefoglalt időpont előtt 10-15 perccel kérjük vendégeinket, hogy érkezzenek meg a szükséges adminisztráció elvégzése céljából.

– A foglalás időpontja előtt 48 órával a foglalás még módosítható egy másik időpontra. Meg nem jelenés esetén a pályabérlet ára nem kerül visszatérítésre, illetve a következő foglalásnál megtérítendő!

– Késés esetén, amennyiben nincs foglalás a következő terminusra, lehetőség van a foglalás csúsztatására és a lövészet végrehajtására. Amennyiben foglalt a következő időablak, a lövészetet be kell fejezni az előre tervezett időpontban függetlenül attól, hogy mennyi időt töltött a lövész a pályán.

– A pálya bérleti idejébe beletartozik a pálya elfoglalása, lövészetre való felkészülés és annak befejezése is (fegyverek ki- és becsomagolása).

– A lövészetvezetők a recepció melletti pihenő részben fogadják a vendégeket, innen kísérik le a lőpályákra és ide is kísérik vissza, a lövészetet követően. Az alagsori részben (lőterek) vendégek egyedül nem tartózkodhatnak! Ezt kártyás beléptető rendszer is biztosítja.

– A lőtér teljes területén, a fegyvert (fegyvereket), lőszert zárt tokban ürítve lehet szállítani.

– A lőtéren a lőszektorokat csak lövészet vezető kíséretében (jelenlétében) lehet elfoglalni, használni és elhagyni. A fegyvert csak a lövészet megkezdése előtt szabad kivenni a tokból, a szektorban, a lövészetet megkezdeni is csak a lövészet vezető engedélyével szabad (a töltést is ideértve).

– A szektorokban a fegyvernek töltés-ürítés, illetve lövészet során mindig a lőirányba kell hogy mutasson. A szektorokban a biztonsági lőirányok; padló és a lövedék fogó vízszintes vonala, plafon és a lövedék fogó vízszintes vonala valamint a falak és a lövedékfogó függőleges vonala.

– A lövészet befejezése után az ürített állapotot a lövészetvezető ellenőrzi.

– A lövészet során egyéni védőfelszerelés (hallásvédő, lövésszemüveg) használata kötelező.

– A lőszektorokban csak a Lőtérszabályzatban engedélyezett kategóriájú és űrméretű fegyverek és lőszerek használhatóak.

– A padlóba-, falba-, illetve mennyezetbe leadott lövések által okozott károk javítási költségét a lövésznek meg kell térítenie!

– A lőtéren fegyver bérelhető, lőszer (bizonyos kaliberekben és típusokban) vásárolható.

– A lőtér területén kamerarendszer működik.

– A lőteret alkohol és más tudatmódosító szerek hatása alatt álló személy nem látogathatja.

– A lőtér egész területén tilos a dohányzás!

A lőtér hivatalos szabályzata ezen a linken letölthető.

PUSKA BELÖVŐ

10 000 Ft /fő / 30 perc

(Fegyvert és lőszert az ár nem tartalmaz)

Távolság:

100 méter

Kapacitás:

2 lőállás

Fegyver:

Saját / Bérelt

Kaliber:

max .416

HÍVJON MINKET MA!

+36 23 457 161

Hívjon minket még ma, vagy foglaljon online, hogy biztosítsa helyét! Barátságos ügyfélszolgálati csapatunk készséggel válaszol minden kérdésre és segít az időpontfoglalásban. Válassza a telefonos foglalást, vagy használja a kényelmes online foglalási rendszerünket.

Ne várjon, foglaljon időpontot most!